#enmodiglunch

Helsingborg, Skåne / Permalink / 0

Jag och Lotta. Jag i blommig klänning och Lotta till vänster. Foto av Annika Göth Nilsson. Lotta hittar du bland annat på Think Organic.

Härlig inredning på Koppi här i Helsingborg. Kaffet ska tydligen vara världsklass. Vid såna här tillfällen önskar jag att jag drack kaffe. Men dagen till ära fick det bli en äpple och ingefärsdricka istället. Och till det, bland det godaste jag ätit på länge. Rödbetor, chevré, valnötter, ruccola, torkad skinka och äppelskivor. Här kan man också tydligt se att det inte alltid kräver så mycket för att skapa en unik inredning. Lika viktigt som det som serveras på faten är ju miljön på ett café. Annika har dragit i gång en riktigt fiffig grej. Hon bjuder in människor hon inte känner till lunchdate, därav #enmodiglunch. Hon passar även på att ställa lite frågor som hon sammanställt på sin blogg. Så vill ni läsa lite om mig, kolla in HÄR.

Blommigt

Inredning, Mode / Permalink / 1

Detta inlägg innehåller reklam.

Den här klänningen kommer jag att bo i den här sommaren. Jag skippar dock klackarna och kör mina Birkenstock eller ett par sneakers till istället. Från Gina Tricot. 

Sommaren kanske finaste kudde? Älskar färgen och blommorna. Svider lite i plånboken vid köpet. MEN! Köper man med hjärtat och kommer att använda den länge så kommer den vara värd priset. Hur många saker har man inte köpt som man ångrar? Jag brukar tänka till länge innan jag handlar, fundera på vart jag ska ha prylen, om jag kan kombinera den med det jag har, vill jag fortfarande ha den om en vecka så är den ett säkert kort. Ibland behöver jag fundera längre än så. Finns hos Julia.K

Happy Easter!

Blommor och trädgård, Högtidligt / Permalink / 2

Glad påsk!

En riktigt skön påsk i år med bastu vid havet, en tur till badhuset och grillbuffé i ett orangerie. Lite rensning och städning i trädgården och ovärderlig hjälp där av mamma och pappa.  Jag hade påskliljor veckan innan så veckans bukett fick bli pingstliljor.

Till top