Toner i brunt

Inredningstips, Mina Favoriter, Produkter / Permalink / 2

Detta inlägg innehåller reklam

Måste åka och köpa färg i veckan. För att jag tror att jag kanske hinner måla på söndag! Ingen färgglad palett direkt men jag är riktigt nöjd med kulören jag testade mig fram till. Superfina lyktor från Tell Me More åker rakt upp på min önskelista. Finns inte i sortiment än men går att beställa HÄR. På lunchen var jag inne på Filippa K en sväng och klämde på denna fina tröja i 95% ull och 5% cashmere. Den var lite i dyraste laget men jag måste in och titta lite till tror jag. Gillade den HÄR också.

Aeosop har en nyhet i sortimentet som jag är nyfiken på. En rumsdoft som kommer i olika varianter.

Den heter Black cork, men visst kan den väl gå lite under mörkbrun? I alla fall så tycker jag att den är otroligt fin och jag skulle behöva en anslagstavla nu när den gamla gjort sitt. Denna är av märket Low Key och kommer från Grandpa. 

Granits linnekuddar tycker jag är så himla fina!

Saker jag kan störa mig på

Tankar och funderingar / Permalink / 9
  När man ska vika in "dra-på-lakan" i linneskåpet. Någon som tänkte att det skulle gå? När Instagramkonton/bloggar aldrig svarar på frågor. Man har väl tid för sina kunder/följare? Man kan ju förstå att det kan missas någon gång men de finns de som aldrig svarar. Skärpning! När jag flera gånger i en viss butik stått och beundrat snittblommor och velat köpa och ingen kommit fram till mig trots att de sett mig. Eh bojkott. När alla mattor som fina är så dyra. Samma gäller belysning. Att helgen bara har 2 dagar. Jag vill ha 3! När man vill ha higwaistjeans men inser att det bara är snyggt på alla andra. När man missat "Den stora trädgårdsfesten" på Sofiero. Och fick leta fram några gamla bilder till detta inlägg. Och nästa tillfälle är 363 dagar bort. När torktumlare stannar hela tiden för att det är fullt med ludd någonstans där man inte når. När man bestämt sig för färgnyans men inser att man inte hinner måla de kommande veckorna. När man vill ut i skogen och plocka svamp med mamma och pappa och de bor över 50 mil bort. När man vill ligga i sin nybäddade säng med sina två nya inredningstidningar men maken ska sova. När man behöver gnälla av sig. Och tänker att det vill säkert mina läsare inte alls läsa.    

Saker man egentligen vill göra

Media, Tankar och funderingar / Permalink / 4

Foto: Svt

Kalle Zackari Wahlströms nya programserie "Kalles sex liv" i SVT handlar om ett annat sätt att leva på. Något han själv längtar efter och försöker ta reda på varför man inte gör. Varför längtar man hela tiden om en man saker man vill göra och som man inte orkar göra när man väl är ledig? Och varför köper vi en massa saker som ska passa vår livsstil som vi aldrig använder? Se den! Otroligt bra! Den här sommaren har jag själv faktiskt hunnit med att göra en del saker jag har velat göra, men jag känner mer och mer att jag missar en hel del. Helgerna är så korta och mycket ska klämmas in där. Och barnen går faktiskt alltid först för min del. De ska ha det bra, sen tar jag tiden som blir över. Ibland så tar jag en avstickare men för det mesta finns jag där för dem. Och så vill jag ha det såklart för snart är de större och vill bara vara med sina kompisar. Jag får väl min tid då gissar jag.  

Saker jag tänker att jag vill göra i mitt liv, snart eller längre fram. 

Rensa, sälja och skänka. Mycket saker blir mycket att städa, kostar min energi och jag kan lägga de pengarna på något annat som jag VERKLIGEN behöver. Förbättra min garderob drastiskt. Jag vill inte ha någon akryl eller toppar som vrider sig efter en tvätt. Jag vill ha favoritplagg som håller länge och är klassiska men med en liten tvist. Tvisten kan vara en annan färg en svart, inte svårare än så. Jag vill faktiskt ha höns. Eller egentligen mest färska ägg dygnet runt. Nästa sommar vill jag och Andreas göra uterummet till värsta växthuset. Tomater i massor ska det bli. Och så kanske något mer. Det är så underbart att kunna plocka in skålar med tomater som vi gör just nu. Förstå vad jag ska göra med min blogg, satsa på den eller lägga energi på annat. Den tar trots allt en del tid. Jag älskar att blogga men halva nöjet är ju responsen som är rätt skral. Men ni som klickar på gilla, besöker och kommenterar, TACK!!! Försöka hitta en balans mellan arbete och privatliv så jag inte alltid är slutkörd när jag kommer hem. Äta mer vegetarisk mat. Vi är hyfsat duktiga men det kan bli bättre. Boken "Gröna burgare" damp ner i veckan och så goda de ser ut! Jag ska försöka att få med mig den där tygpåsen varje gång jag ska handla. Oftast kommer jag på det i kassan. Och då är det ju för sent.
Till top