Flower pot

Inredning / Permalink / 1
Nu när mörkret fortfarande ligger på om kvällarna så märker jag saknaden av adventsbelysningen. Så jag kollar runt lite efter lampor men det är så svårt. Eller ja, det är egentligen ganska lätt men jag har en förmåga att falla pladask för de dyrare lamporna. Det är så värt att investera i lampor som är klassiska men vissa av dem kostar så mycket som 15 000 kr och det är inget jag kommer att spara till. Och jämfört med 15 tusenlappar så känns lampor för 2000 - 3000 kr ett möjligare alternativ. Som kanske den här lampan Flowerpot VP3 av Verner Panton. Gillar den extra mycket i den beige red och beige grey.

Vårstart!

För något år sen testade jag Pure Effect första gången och jag är hooked. Nu är det dags att beställa igen och tänker att det blir perfekt till vårstädningen. De gör rent, är miljövänliga och dessutom så snygga förpackningar. Jämför det med en skrikig Ajax flaska liksom. Som jag ska rensa i vår! Jag ska ta rum för rum och rensa och samtidigt städa ur dem. Jag ska sälja och skänka. Pelargoner. De jag har ska planteras om och klippas ner alldeles snart. Och så ska jag ge mig på jakt efter någon ny. Jag ska vara så ordentlig så och ta hand om dem. Helst av allt vill jag att någon av mina pellisar ska bli som den där längst till vänster. Jag ska fylla mitt hem med grönska. Allt för extra vårfeeling! Nu är ju jag på loppis året om men det är ju lite olika fokus beroende på säsong. Allra bäst fyndläge är det ju kanske under vår och sommar när de flesta kommer in i vårstädarlunken men det går ju alltid att hitta saker. Byrån på bilden har jag köpt på loppis. Kannan, ljusstakarna och diktbok av Ferlin högst är också fynd. Den blommiga pärmen likaså. Spode kopparna är från Tradera. Och till och med 2 kokböcker. Jag ska också försöka fylla på loppisen själv genom att skänka saker.

Ett bra beslut.

Barn, Hemma hos oss / Permalink / 2
Tänk att solen kan få färger att se så olika ut. Båda bilderna är tagna i samma rum men i olika delar av rummet. På den första bilden mer grön och på den andra mer grå. Påslakanet köpte jag härom veckan och jag tänkte att det skulle passa så bra i Signes rum. Men tji fick jag. Ja grejen var att jag beställde ett rosa och ett blått och tänkte att Signe kommer säkert vilja ha det rosa och Hedvig det blå. Men det blev bokstavligen krig om vem som skulle ha det blå.Över vapenvila kom vi gemensamt fram till att efter tvätt så byter man så får man testa båda. Ett bra beslut tycker jag.
Till top