Bästa väskan!!

Okategoriserade / Permalink / 0
Detta inlägg innehåller en reklamlänk. Jag ÄLSKAR denna väska. Har med den till stranden varje dag och den rymmer alla handdukar och en massa annat. Vi hade nog klarat oss med bara den, men jag vill inte ha sandiga badskor i den på vägen hem. Den innehåller alltså finsakerna som ska till stranden. Som bok, handdukar, plånbok, mobil och solcreme. Jag kommer att använda den som shoppingväska när jag kommer hem, ist för att köpa påse i butikerna. Just nu finns den på rea och du kan hitta den HÄR.

På Mirror Beach

Albanien / Permalink / 0
Eller ja det är lite oklart om vi kom till Mirror beach eller om det var stranden bredvid. Men saksamma, för den här var väldigt fin! Dagens lunch. Calamares. Med massor av citron. Lätt och lagom lunch. Och mycket skugga blev det idag. Under fina parasoll, helt fast i nya boken av Malin Persson Giolito. Så spännande bok!

Ksamil

Albanien, Resor och utflykter / Permalink / 0
Igår tog vi en taxi till Albaniens finaste strandområden, Ksamil. Mer turkosblått vatten än i Saranda och finare strand. Fortfarande stenstrand men fina små stenar. Ett måste att åka dit om man är i närheten. Det finns många stränder i Ksamil så kolla upp med taxichauffören vilken strand som passar dina önskemål bäst om du skulle ha planerna på att åka.
Till top