Tre fina

Tre fina sittplatser som just nu går att hitta på Bukowskis och Garpenhus auktioner. Tänk vad personligt man kan få det genom att handla i andra hand istället för nyproducerat. Den sista är min favorit. Såklart. Jag har nog fått en förkärlek för rottingmöbler med blommigt vintagetyg eftersom det alltid funnit hemma hos min mormor. Mormor och morfar hade ett hem fullt av växter och prydnadssaker. Ett mysigt hem.

Fin skrivbordslampa

Butiker, Inredning / Permalink / 0

Foto: Julia Khouri

Måste bara tipsa er om en av de finaste skrivbordslamporna. Vet att Julia har beställt dem för länge länge sen och både väntat och längtat. Och de är absolut värda all väntan. Jag tycker de är så fina i både färg och modell. Och få exemplar finns så jag var snabb med att knipa 2 stycken innan de tar slut. En till Signe som inte har någon mysig lampa och en till mitt nya skrivbord. Och eftersom Julia inte beställt hem så många så blir man lite ensam om att ha den också. Så pass på, du hittar den HÄR.

Vårfint

Mode / Permalink / 0

Detta inlägg innehåller reklam.

Jeansjacka från Gina Tricot.

Linne från Ganni. 

Kjol från & Other Stories

Dr Martens skor från Grandpa.

Underbar bukett av @thisisfromtheground på instagram

Hej på er!

Fin Fredag inte sant? Och med solen och plusgrader blir man ju sugen på tunnare jacka och nättare skor. Jag ska försöka vara lite eftertänksam och köpa några få plagg som är lätta att kombinera. En jeansjacka är ju perfekt till det mesta och passar nästan alla stilar. Den perfekta jackan. Och till det en plisserad kjol i blommigt, lite spets på linnet för en gnutta romantik och så ett par Dr Martens skor för att dämpa flickigheten lite. Och så klart. I hand en vild bukett med Vallmo.

 
Till top