Vårblommor

Blommor och trädgård, Helsingborg, Skåne / Permalink / 1
 
 
 
 
Vi passade på att ta en ledig dag då både skolan och fritids hade stängt idag. Vi tog en tur till Sofiero och tog en lång promenad runt i slottsparken. Inte så mycket blommor än så länge men det kommer väl. Jag passade på att skaffa mig ett årskort eftersom det brukar bli i alla fall två besök per år, Dahliadagen och Den stora trädgårdsfesten. Tänker att det kan vara riktigt mysigt i sommar också att packa med en picnic korg och fika lite. Drömmer lite om ett lika stort växthus som de har. Tänk er ett långbord där! Jag gillar också planteringsborden vid Barnens Sofiero. Tänker mig en likadan variant bakom uterummet här hemma så vi kan köra lite familjeplantering. Loppis nästa alltså så kanske jag hittar några stycken för priset av en.

Lätthet

Inspiration sommar / Insp / Permalink / 1
 
Jag önskar mig numer ganska mycket lätthet. Enkelhet. Material som linne, enkla buketter, glas, ränder, material som ek som vitsåpats. Från HM Home kommer de fina kuddarna och jag tycker det är så fint att blanda, man kan behålla sina påslakan men förnya enkelt och billigt med ett par nya örngott. Pallen i vitsåpad ek kommer från Norrgavel och ligger på min önskelista inför den kommande födelsedagen ( ja, i Juli men ändå), ljuslyktan från Tambur tycker jag så mycket om att jag faktiskt har två stycken här hemma. Buketten hittade jag på Pinterest och den inspirerar mig så mycket. Jag måste leta reda på en planta kamomill, kan man ens köpa det? Jag har nog aldrig sett det ute i handeln. Någon som vet? Och så den fina duken i linne som jag beställt från HM Home. Jag hoppas att den är lika fin på riktigt och att linnet är följsamt.

Fina barnrum

Inspiration barnrum / Barnrum / Permalink / 1
 
 
Dessa bilder tillhör Johanna Bradford som har fått i hop ett mysigt och personligt rum till sin lilla pojke Gillis. Härliga färger, snygg mönstermix och spännande för ett litet barn med en fin vågtapet. Riktigt lyckat. Och så praktiskt med ett gammalt fönster som blev en bokhylla!

Andra fina barnrum

Foto: Découvrir l´enroit du décor

Malin Persson har förändrat med tapet även hon och visst blev det fint? Mysigt, och även om det är lite mognare så är det ju ändå ett barnrum. Bra med inspiration även till lite större barn.

Också hemma hos Johanna men i deras förra hem. Och där ser man verkligen hur man ändra stil med tapet. Samma mysiga känsla med den ena mer lekfull.

 

Till top