När barnen är i väg...

Hemma hos oss / Permalink / 0
 
 
Jag passar på att städa undan lite den här veckan när barnen är hos farmor och farfar, för när de kommer hem så vill jag hitta på roliga saker med dem. Inte ha en massa städning att göra. Jag jobbar ju hela veckan men ändå lyxigt att slippa tänka på hämtningar och lämningar. På vägen hem från jobbet köpte jag ett hav med brudslöja, åkte hem och letade fram en stor rund vas som jag satte dem i. Sen åkte vi till kallis och bastade, satt ute i bara handduken och tittade på havet. Så skönt och avkopplande. På vägen hem köpte vi vietnamesisk mat på Banh Mi King. Å det är så gott! Jag valde summer rolls och spring rolls. Känns nyttigare och fräshare än thaimat så hä på sommaren. 
 

Fyndad linneduk och veckan innan semestern

Loppis och återbruk / Permalink / 0
 
 
Lördagen veckan innan midsommarhelgen tog jag en liten tur till loppisen för att spana in, ja vad som helst som kallade på mig. Jag hade allt möjligt i min korg som jag inte köpte. Ja, jag gör alltid så. Allt jag faller för fyller jag min korg med och sen innan jag ska gå hem så tänker jag intensivt på om det var en flyktig eller kärlek för livet. Egentligen så är det ju inga större pengar att få med sig något hem som jag inte behöver egentligen. Dock är det ju fortfarande slöseri med pengar och jag behöver inte mer prylar heller egentligen. Därför kör jag alltid tänkartricket innan jag går hem. Och ibland så blir det inte så bra även om jag tänkt igenom det både en och två gånger. Men det lönar sig alltid för loppisen såklart. Och miljön, istället för att jag köper en sprillans ny sak. 
 
Just den här lördagen gav jag mig på textilierna (som jag tyvärr oftast hoppar över) och hittade en så fin linneduk i oblekt linne med vackra blå ränder. Perfekt somrig och passar ju till och med som en picnic filt såg jag när jag slängde ut den på gräsmattan för att fota. Först ska den tvättas så loppisdoften försvinner och sen får den nog invigas. Jag är så glad att semestern snart är här så jag kan åka på loppis lite när jag vill istället för att åka på lördagar när det är fullt med folk. Och så ska jag utforska en massa nya ställen tänkte jag. Både loppisar och annat. Bara 4 dagar kvar nu och sen går jag på några långa sköna veckor! 
 

Min födelsedag - önskelista

Min önskelista / Permalink / 0
Detta inlägg innehåller en reklamlänk. 
 
 
1. Fodral till min laptop från Ganni 2. Blommor, gärna kamomill 3. Blus från & Other Stories (reklamlänk) 4. Ljuslykta från Tambur Store ( jag har redan en stor och en liten men önskar mig en till liten som skulle få bo i det kommande badrummet!)
 
 
5. Kuddfodral från Svenskt Tenn som legat länge på min önskelista. 
 
 
6. En bärbar högtalare från Marshall 7. Snyggt och användbart badrumspiff från Tambur Store 8.  En handgjord ägghållare från Artilleriet. 9. Ett presentkort på Norrgavel så jag kan köpa en finl pall i såpad ek.
 
Till top