My wishlist julen 2018

 
1. Lampa med superfin väckad skärm som nog är den finaste lampa jag sett i mitt hela liv utan att överdriva. SÅ himla fin ihop med foten. En dyrgrip som nog kommer ligga kvar på listan ett tag. Från Svenskt tenn. 2. Superfin pläd i sammet och en superhärlig kulör som går under namnet Canyon red, Artilleriet. 3. Det blev en tredje dyrgrip på listan men det kallas väl wishes av en anledning eller hur, nåväl en väska som heter The Megan och kommer från märket O My Bag. Vegatabiliskt garvat läder. Oh yes. 4. Miljösnäll städning med de bästa produkterna jag testat inom städ faktiskt. Det känns riktigt bra att städa med Pure Effect, de kostar en slant men är så dryga. 5 och 6. Superfina vinglas från Artilleriet, så fina de skulle vara till min fina gröna duk jag köpte i somras eller för all del den kritfärgade i linne. Och gärna i sällskap med de sååå fina palmglasen! 7. En ny grytvante är behövlig, och Svenskt tenn (igen) har den finaste som är sydd i mönstret Primavera. 
0 kommentarer

Royal Copenhagens jultallrikar

 
Lördagens loppisjakt gav resultat. Jag hade fokus på julprylar och hittade de här fina assietterna från Royal Copenhagen. Ni vet såna där väggtallrikar som var en samlargrej ( och är fortfarande , dock säkert inte i samma grad) och skulle ge ett bra samlarvärde. Nu blev det inte alls riktigt så, det finns stora travar med dem på min favoritloppis. Och för en tia styck. Jag köpte med mig en hel hög själv och tänker att det är ju perfekt till julen då man är många och så kan det ju vara lite roligt att ha sin egen. Det kan bli en riktigt mysig tradition, att plocka fram dem varje jul och fylla dem med julkakor eller små förrätter. 
 
 
Jag tycker att färgen är ritkigt fin, en sån hälig mörkt blå som inte alls är skrikig. Koboltblå skulle jag gissa på. Och så fina klassiska motiv. Och bården runt tycker jag är så fin med stjärnan där i mitten. 
 
 
Och 11 stycken för 110 kr ! Så himla bra. Den större delen av pengarna går till välgörenhet och jag köper något som någon annan tröttnat på. Viktigt att tänka på när det nu ser ut som det gör miljömässigt. 
 
0 kommentarer

Fångat på instagram

 
1. En av de absolut mest inspirerande bilderna just nu är bilden från Ulrikas ( en av tjejerna på Think Organic) stuga som @thinkorganic.se visar upp. Både den drejade skålen och adventsstjärnan är typiska såg jag en uppsjö av på loppis nyligen. Och se här så personligt och fint det blir! 2. @milliproust har bakat de finaste kakorna och jag som precis upptäckt att kakor är grejen att baka (om man vill fylla kakfatet snabbt och lätt ) blir ju eld och lågor! 3. @florista_malmo bjuder alltid på fina buketter och hav av blommor i de vackraste färgerna. 4. @mosebacke besökte Gotland i somras och bilden är precis lika fin i ett höstkollage! 5. Ett riktigt drömmigt kök fotat av @fotograflinaostling och stylat av @mari_strenghielm
0 kommentarer