Elisabeth Terese - Royal Copenhagens jultallrikar

Royal Copenhagens jultallrikar

Loppis och återbruk / Permalink / 1
 
Lördagens loppisjakt gav resultat. Jag hade fokus på julprylar och hittade de här fina assietterna från Royal Copenhagen. Ni vet såna där väggtallrikar som var en samlargrej ( och är fortfarande , dock säkert inte i samma grad) och skulle ge ett bra samlarvärde. Nu blev det inte alls riktigt så, det finns stora travar med dem på min favoritloppis. Och för en tia styck. Jag köpte med mig en hel hög själv och tänker att det är ju perfekt till julen då man är många och så kan det ju vara lite roligt att ha sin egen. Det kan bli en riktigt mysig tradition, att plocka fram dem varje jul och fylla dem med julkakor eller små förrätter. 
 
 
Jag tycker att färgen är ritkigt fin, en sån hälig mörkt blå som inte alls är skrikig. Koboltblå skulle jag gissa på. Och så fina klassiska motiv. Och bården runt tycker jag är så fin med stjärnan där i mitten. 
 
 
Och 11 stycken för 110 kr ! Så himla bra. Den större delen av pengarna går till välgörenhet och jag köper något som någon annan tröttnat på. Viktigt att tänka på när det nu ser ut som det gör miljömässigt. 
 
#1 - - Emma:

Vilken underbar blogg du har! 👌 Fint, givande och inspirerande innehåll! ✨❤️

Svar: Tack! Så roligt att höra att du tycker om den!!
Terese

Till top