Loppisfyndat till sommar och påsk.

Loppis och återbruk / Permalink / 4
 
När jag och Signe var på loppis förra lördagen så slog vi till på en så fin picknickkorg. Den blir perfekt för både strand och andra små mysiga utflykter. Vill fylla den med bullar och iskall flädersaft! Älskar att den har röd och vit rutig tyg. Känns extra somrigt och passar både med bullkalas och picknick med italienskt eller franskt tema. 
 
 
Hittade också en engelsk vit tekanna som blir fin att servera te ur när det börjar bli dags för frukost ute på framsidan. Den blå duken under köpte jag också på loppis, en gammal Ikea som det står "Made in denmark" på.  Gissar att det var ett tag sen man producerade textilier till Ikea i Danmark. Det var dessutom när Ikea hade en röd och vit logga. 
 
 
Slog också till på en söt liten burk med en höna på, lagom stor att fylla på med lite chokladägg. Säkert ganska ny men kändes tidlös och lagom att plocka fram till påsk. Och så nedan en korgväska som jag tror att jag ska ha tidningar i, om jag inte bestämmer mig för att ha den som handväska. Aningen opraktisk tänker jag, så kanske blir tidningsidén bättre. Vilken av grejerna är din favorit? 
 
 
 
Till top