Fint från Bukowskis

Antik och auktion / Permalink / 5
 
Ett par så fina sängbord. Klassiska och ger allt jag tycker att ett par sängbord ska ha. Tänk dem i en snygg grön! 
 
 
En så fin katt, "Moses" av Lisa Larson för Gustavsberg. Tänk den i ett fönster, eller kanske bokhyllan?
 
 
En fin liten fotpall. Så fin som en extra liten pall att ha vid soffbordet då man är många. Och självklart att slänga upp fötterna både när man behöver. 
 
 
 En champagnekylare från den första delen av 1900-talet. Lite Gaultier feeling i den eller hur? 
 
 
Drömspegel! Så fin över en byrå eller kanske handfatet? 
 
 
 En två sits i snyggaste tyget Lotus från GP&J Baker. Kan inte riktigt se mig mätt på det där printet faktiskt och är så nöjd med tyget jag hittade i en loppis & antik butik i somras. 
 
 
Hallå! 
 
Hur är det med er? Här är det lite för mycket just nu. Stressigt värre faktiskt. Och när jag stressar så säger min mage ifrån och jag får så ont upp i mitten av magen under revbenen. Stressa är ju inte bra såklart men ibland är det ju inte så jäkla lätt. Det har varit en intensiv vecka med mycket jobb. Min jäkla allergi gör också att jag sover lite dåligt. Känner mig så tömd på energi. Det går inte som jag vill. Känner att det krävs så mycket av mig hela tiden. Och jag känner att jag får så lite tillbaka. Och det gör mig ledsen. Att jag satsar så mycket men att jag inte vinner något. Känner mig lite tagen för givet. Hoppas att jag vaknar i morgon, att det blir en fin fredag. Just nu är jag så trött att jag bara vill lägga mig och gråta en skvätt faktiskt. Men jag ska hoppa över det där med gråtandet för då ser jag bara ännu tröttare ut i morgon. 
 
Hoppas att ni får en fin helg! Det önskar jag mig själv i alla fall. 
Till top